torsdag 13. mai 2010

Feiende flott feiring med barnetrinnet til Uranienborghjemmet!

Onsdagens barnetog, som tradisjonen tro gikk med barnetrinnet til Uranienborghjemmet, ble en liten solskinnshistorie! Korpset spilte, marsjerte og sjarmerte. Blomstene fra yngste medlem i korpset, som i år er Solveig i 1. klasse, ble veldig godtt mottatt! Eldste beboer ble så glad at han kysset buketten! Barnetrinnet hadde øvet og teksten satt, de sang av hjertens lyst og var veldig flinke. Takk til alle som stilte opp, til påkledersker og til David som delte på faneløftet!

Onsdag kveld fikk vi en flott gjennomkjøring og marsjtrening med Marius. Vi gikk på oppsøkende sykebesøk til Andreas, og gjestet også brannstasjonen der en enslig brannmann Sam ble strålende fornøyd over Smoke on the water. Resten av staben var og slukket brann på Lysaker skole.


Marius har drillet korpset i nye marsjferdigheter, de kan nå ta kommandoer og gå gjennom seg selv. Marius kan dessverre ikke gå med korpset 17. mai, da han skal gå med Bygdøy skolekorps, men han ønsker oss lykke til og er overbevist om at dette vil gå veldig bra.

Vi sees søndag 16. mai kl 16 på Bessa!