fredag 9. mai 2008

Vi takker Petter for 13 gode år!

En stor forsamling av tidligere og nåværende urra-musikanter med foreldre samlet foran Musikklærernes Hus for å hylle Petter og mimre om tidligere musikalske og sosiale bragder.

Lene og Johannes hadde skrevet ny tekst til Kjærlighetsvisa, til ære for Petters 13-årige musiske forhold til både små og store i det store gule huset – skolen bak Slottet – i hjertet av Briskeby.

I god korpsånd bidro alle til et fargerikt og velsmakende matbord og til god stemning på tvers av generasjoner og korpsårganger. Vi gleder oss til å få realisert korpsets venneforening, slik at kontakten mellom tidligere medlemmer og med aktive opprettholdes. Det er alltid hyggelig å møtes til festlige lag, og om ikke lenge har vi et stort jubileum å feire. Merk dere datoen nå: 20.11.2010

Petter fikk sin velfortjente gave som ble kjøpt inn av sommerens Englandsfarere på vegne av hele korpset; en raus badekåpe med løpende noter uten taktstreker...

Deretter snurret Johannes filmer både fra korpsets organiserte søppelplukking i Bogstadveien og fra turen til Scarborough.

Korpsminner er ikke som andre minner; disse sitter i både sjel og ryggmarg! Og de øyeblikkene man ikke fanget selv, finnes her! Ingen instrumenter var medbragt, men hva gjør vel det når man kan synge de samme melodiene som man tidligere blåste i et instrument? En stor takk til alle som bidro, og en ekstra fanfare for festkomiteen!

torsdag 8. mai 2008

Avskjedsfest for Petter


Korpsets nye kondisjonerte pensjonistgruppe minner om den utsatte avskjedsfesten for Petter, som sluttet som dirigent etter Englandsturen i fjor. Festen holdes i Musikklærernes Hus i Josefinesgate 15 torsdag 8. mai kl 19.00, og fjorårets korpsleder Nina har oversikt over innbudte og påmeldte.

I fjor lovet vi hverandre å lage en skikkelig avskjedfest for Petter. Dette løftet oppfylles nå. Festkomiteen ved Nina, Kolbjørn, Lene, Johannes og Maria har invitert korpsets medlemmer som hadde Petter som dirigent, eksmedlemmer med familier og selvfølgelig hedersgjesten Petter.

Johannes har ferdig filmen fra Scarborough, og så blir det vanlig dugnadsbuffet med en festlig forsamling. Dette er muligheten til å møte igjen medmusikanter og alle de hyggelige foreldrene dere ikke har sett på en stund! Og til å verve seg til ekstravakter på 17. mai (- regner med at det er en del foreldre som ikke aner hva de skal gjøre i sin korpspensjonist-tilværelse)!

Flott elevkonsert på SFO!


Elevene til Wenche og Kari-Andrea holdt konsert på SFO i går. Det ble spilt solostykker, duetter og trio, med fløytister, klarinettister og saksofonister.

Publikum var både lydhøre og entusiastiske, og innsatsen fra våre musikanter var imponerende. Det er utrolig morsomt å høre hvor flinke våre ferske aspiranter er blitt på et knapt halvt år, og inspirerende å høre musiseringen til de som har holdt på en stund. Forhåpentligvis fikk flere vekket en gryende interesse for disse instrumentene og korpset. Det lover godt, og vi oppfordrer også de andre timelærerne til å lage minikonserter på SFO.

Takk for fine toner til Kirsti, Elisabeth, Eirin, Ragnhild, Oda, Markus, Olav, Sina, Kristina, Astrid, Stella, Emma, Dina, Gina og Eira! - og til Wenche og Kari-Andrea for initiativet!

Hvis du ikke fikk meg deg denne konserten, kan du få et lite innblikk i korpsets fotoalbum her på nettet. Dette albumet er passordbeskyttet, men alle i korpset vil få passordet tilsendt i dag.

mandag 5. mai 2008

Elevkonsert på SFO onsdag 7. mai kl 14.30

De siste ukene har Wenche og Karis elever øvd iherdig på samspill og solostykker.
Onsdag 7. mai kl 14.30 blir det konsert på SFO.

Spilletimene går som vanlig på tirsdag, men onsdag møter Markus, Olav, Eirin, Ragnhild og Oda kl 13.00 for å spille igjennom stykkene til konserten.

Alle som skal opptre møter på SFO kl 14.15 den 7. mai.

Med vennlig hilsen fra Wenche, spillelærer.