torsdag 29. mai 2008

Velkommen til prøvespill 2. juni kl 18.00

Vi tar inn nye aspiranter i korpset nå, for oppstart til høstsemesteret. I den anledning holder vi vervekonsert i skoletiden mandag 2. juni.

Samme kveld kl 18.00 ønsker vi elever og foresatte velkommen til informsjonsmøte og prøvespill. Oppmøte utenfor samlingssalen på skolen.

Akkurat nå har vi et stort behov for å styrke rekken av messingblåsere, men også andre instrumenter vil det bli mulighet for å prøve. Vi trenger spesielt musikanter på trompet, kornett, trombone, baryton og tuba, men det vil også være noen ledige plasser på andre instrumentgrupper. Det er allerede en venteliste for de som ønsker å begynne på slagverk, så det kan ta noe tid før man eventuelt kommer inn med dette som førstevalg.

Vi skal la ønskene gå i oppfyllelse så langt vi har instrumenter, og sette sammen den nye aspirantgruppen ut i fra dirigentens behov og anbefalinger.

Uranienborg skolekorps skal være et godt sted for alle. Vi har et flott korps i vekst, dyktige timelærere, en sammensatt og entusiastisk foreldregruppe og ikke minst en fantastisk dirigent!

Til alle elever; korps er gøy!
Og kjære alle foreldre; grip sjansen nå! Sammen skaper vi et sosialt fellesskap for våre barn, og for hverandre, i hjertet av Briskeby!