torsdag 20. august 2009

Happy Nordic Music Days !!!

Det er ingen man blir gladere av å se og høre enn disse musikantene våre! Synd vi ikke fikk eget lydopptak i dag! Så mye spilleglede skal man lete lenge etter! Det var en knallstart på sesongen!!!


vi har flere bilder, og det vil bli lagt ut et helt album om kort tid fra dagens lekne oppdrag!

tirsdag 18. august 2009

Vi blåser i august!

Så er ferien over, og vi starter en ny korpssesong med blanke ark og mange muligheter. Onsdag 19. august blir det en liten øvelse kl 18-19 i forbindelse med at vi har sagt ja til å spille på Happy Nordic Music Days torsdag den 20. august kl 16. Det blir noen kjente marsjer, og ny musikk fra Island. Ingen noter, bare grafisk partitur!

Hovedkorps, og de aspiranter som kan og vil, møter torsdag i uniform og med instrument kl 15.50 på Egertorget, eller på skolen 15.15 for fellesavgang med trikk nr 19 (til Wessels plass).

Nok en hyggelig nyhet: Karl er tilbake igjen og gleder seg til å møte samtlige! På førstkommende øvelse vil han spille igjennom marsjene dere skal spille torsdag, og så vil en islandsk komponist komme en tur innom med det grafiske partituret dere skal spille fra.

Karl vil også legge planer sammen med dere for høstens musikalske korpspalett, og høre på ønsker og lufte ideer om mulige musikalske krumspring som dere kan fremføre på URRA-fetivalkonserten den 31. oktober.

Alt samspill samles til onsdager.
Aspiranter og juniorer har samspill onsdager kl 16.30-17.45.
Hovedkorpset fortsetter som før, på onsdager kl 18.00-20.00.

Fløytister, saksofonister og trombonister/grovmessing får nye timelærere! Noen starter opp undervisning i neste uke, andre uken deretter. De enkelte instrumentgrupper vil få beskjed om oppstart.

Denne høsten vil by på vervekonsert i løpet av september, seminarhelg, Loppemarked, URRA-festivalkonsert, julegrantenning, grøtfest og julekonsert - for å nevne noe.

Over nyttår planlegges en ski- og kosehelg til Trysil for korps og aspiranter, mulig sammarbeidsprosjekt, seminarhelg, opptak til hovedkorps, marsjtrening, egen tenåringstur for de eldste, glade maidager - og resten får komme på semesterplanen.


VEL MØTT TIL NYTT KORPSSEMESTER!!!