lørdag 7. februar 2009

Dugnadsløftet

Kjære korpsforeldre
Som dere sikkert vet skal vi gjøre en felles innsats for å sikre økonomien til korpset. Oppgaven denne gangen er å dele ut telefonkataloger til Frogner bydel. Dette er en stor oppgave, så vi har alliert oss med Ila/Bolteløkka skolekorps. Etter planen vil de gjøre halvparten av jobben.

Vi har lagt opp til at hver familie stiller til utdeling én søndag og to ukekvelder. Første avspark er allerede søndag 8. februar. Dere er delt inn i team på min. 3 stk, hvor tanken er at én kjører bil, mens to andre foretar utdelingen av kataloger. Bytt på etter hvert, slik at den fysiske anstrengelsen blir fordelt. Dersom dere har anledning til å stille mer enn en fra hver familie, vil dette naturlig nok føre til at jobben blir raskere gjort, og dere blir raskere ferdig!

Hvert team består av 3 medlemmer med en teamleder:
• Teamleder har ansvaret for at det i teamet finnes en som stiller med stasjonsvogn eller annen større bil. Bytt med andre team ved behov - medlemsliste med telefonnummer er sendt ut pr mail.
• Teamleder vil få utdelt en rodeliste som viser hvilke gater som hans team har ansvaret for, og som de levere kataloger til.
• Sammen med rodelistene følger det et kart, og lister over de som IKKE skal ha kataloger. Alle andre andressater skal ha en katalog.
• Rodelister, reservasjonslister og kart deles ut på teamets utdelingsdag.
• Merk: Vi skal kun dele til privatpersoner. Bedrifter, forretninger og institusjoner skal IKKE ha kataloger.

Hele planen for utdeling av kataloger er basert på at ALLE stiller som oppsatt på planen. Dersom oppsatt dato ikke passer er du selv ansvarlig for å bytte med noen andre i korpset. Du må da bytte med noen i en annen gruppe!

Alle møter opp på Urra senest på oppsatt tidspunkt - 11.00 på søndag og 17.30 på ukekveldene.

Da er det bare å finne frem godt fottøy og sporty klær - lyke til med innsatsen.

Vennlig hilsen
Tom Flattum
Medlem av katalogkomiteen.