mandag 19. mai 2008

Korpsfri mandag 19. mai

Karl takker alle musikanter og aspiranter for strålende innsats, både 16. og 17. mai. På grunn av et ribbeinsbrudd får han ikke spille trompet nå, og ønsker derfor å gi korpset fri i dag - både på grunn av to dagers spilling tett på hverandre, og fordi han ikke er i form til å dirigere.

Ellers vil vi takke alle foresatte og tidligere foreldremedlemmer for stor arbeidsmoral, godt humør og en fantastisk omsetning til tross for historisk dårlig vær. Ikke minst gjorde 17.mai-general Eirik en heroisk innsats.

Det er helt klart at "Urras" korpsforeldre er betydelige bidragsytere til et godt miljø og sosialt felleskap på skolen vår. Og med det lokale solskinn våre foreldre og barn skapte på lørdag, har det meldt seg enda noen håpefulle foreldre og barn til korpset. Mens vi som var med for første eller n-te gang er blitt litt bedre kjent!

Det var også en stor opplevelse å følge korpset rundt, oppleve hvor flinke musikanter vi har og se og høre Karls samhandling og samspill med korpsmedlemmene! Det er et godt team som vi kan være veldig stolte av!

Vi har som nevnt i mail et overskuddslager av is, pølser og lomper. På grunn av liten frysekapasitet har vi måttet låne frysere på Bessa, men disse må vi tømme innen denne ukens slutt da SFO venter påfyll til uken. Korpset selger derfor videre til sine medlemmer for innkjøpspris. Send en mail, og vi avtaler tid for avhenting.

Ha en deilig vårettermiddag!