fredag 28. november 2008

DESEMBERMOROA MED KORPSET - FØLG MED!!!

Da står vi foran en travel, men forhåpentligvis koselig korpsadventstid!

Mandag 1. desember er det generalprøve for aspirantene, før de skal ut å blåse liv i julebjellene på onsdag den 3. desember! Vanlig oppmøtetid er kl 16.30-17.45 - øv litt ekstra på Bjelleklang i helgen!


Onsdag 3. desember skal lysene på skolens julegran tennes.
Oppmøte for hovedkorps blir kl 17.00
Aspirantene møter kl 17.45.
Husk instrument og nisseluse.
Arrangementet i skolegården begynner kl 18.00.
De som vil være med å lage islykt i skolegården, må se på invitasjonene som er kommet med ranselposten fra juletrekomiteen (2. klasseforeldrene).

Grøtfest etterpå!
Når lysene er tent, sangene sunget, gløggen drukket og pepperkaker spist, blir det grøtfest for alle i korpset med familie kl 19.00. Husk at korpset trenger å vite hvor mange som skal spise, send en mail til uranienborgskolekorps@gmail.com innen 30. nov med antall grøtspisere.

Det blir mandel i grøten, og søt gevinst til den som får den!

Korpset er blitt bedt om å selge pølser og julegodter i skolegården mellom kl 18-19, så vi har fått to paller med juleknask til salg. Vi trenger noen frivillige foreldre til å bidra med salget!

Juleknasket kan alle i korpset få kjøpe til eget forbruk og gaver, og de som vil kan selge til venner og kjente. Korpset tjener på salget, men ingen blir pålagt videresalg. Det som ikke selges, kan sendes tilbake!

Ellers fortsetter samspill og individuell undervisning videre i desember. Den enkelte timelærer gir beskjed når siste undervisningstime er.

Den 19. desember skal hovedkorps og aspiranter spille julekonsert sammen med Blokkfløytistene og Strykeorkesteret i Uranienborg kirke kl 18.00. Mer info om dette følger på mail når vi har fått programmet fra arrangørene.

Så ønsker vi en glad desember til dere alle!!!